Wat kunt u doen bij Rewilder?

Op deze pagina vindt u alle activiteiten die dit jaar op de planning staan. Deze pagina is nog in ontwikkeling. Er komen nog verschillende activiteiten bij. Zoals bijvoorbeeld nachtelijke vleermuisexcursies, een excursie waarbij we op zoek gaan naar dagvlinders, een heerlijk weekend Franse Ardennen en zelfs een natuurreis naar Zweden in het najaar van 2022!

Wilt u liever een programma op maat? Neem dan eens contact op via info@rewilder.nl

September 2024 Ga mee op een onvergetelijk avontuur in het prachtige Zweden en bleef de ongetemde natuur en overweldigende rust. Dit wil je niet missen! Klik op de groene knop voor meer informatie!

Vrijdag 10 februari 2023 Ervaar de winter in de Amsterdamse waterleidingduinen. In deze doorgaans koude periode hebben de bomen hun blad reeds laten vallen. De natuur is grotendeels in rust. Maar voor wie goed kijkt valt er een hoop te zien en te beleven! Druk op de groene knop voor meer informatie!

Zaterdag 25 maart 2023 Tijdens deze excursie duiken we in de wereld van de eetbare planten. Hoe kun je ze herkennen? Welke delen zijn eetbaar? En welke planten zijn giftig? Klik op de groene knop voor meer informatie!

Zondag september/oktober 2023 

Ga mee en geniet van een enorme zwerm spreeuwen! De gids verteld je van alles over het leven van de spreeuw.

Zaterdag 25 februari 2023 Workshop lepelsnijden! Van stam tot houten lepel, dat proces gaan we in deze workshop helemaal doorlopen.  Interesse in deze workshop? Stuur alvast een mail naar info@rewilder.nl. Klik op de groene knop voor meer informatie.

Nog niet bekend Een weekend vol natuurbeleving in de prachtige Ardennen. Kampvuur, wildspotten, eetbare planten, hiken en nog veel meer! Klik op de groene knop voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.