Wat kunt u doen bij Rewilder?

Op deze pagina vindt u alle activiteiten die dit jaar op de planning staan. Deze pagina is nog in ontwikkeling. Er komen nog verschillende activiteiten bij. Zoals bijvoorbeeld nachtelijke vleermuisexcursies, een excursie waarbij we op zoek gaan naar dagvlinders, een heerlijk weekend Franse Ardennen en zelfs een natuurreis naar Zweden in het najaar van 2024!

Wilt u liever een programma op maat? Neem dan eens contact op via info@rewilder.nl

Hieronder vindt je verschillende toffe activiteiten. Klik op de groene knop naast de foto om meer van deze activiteit te weten te komen!

September 14 - 21 september 2024 Ga mee op een onvergetelijk avontuur in het prachtige Zweden en beleef de ongetemde natuur en overweldigende rust. Dit wil je niet missen! Klik op de groene knop voor meer informatie!

Vrijdag 9 februari & zondag 11 februari Iedere maand is er bij Rewilder een unieke natuurexcursie! Tijdens een wandeling kijken we welke dieren en planten er in dat gebied voorkomen, zoeken we naar sporen en ontdekken we de geheime parels van dat gebied. Er is zoveel te ontdekken!

Zaterdag 27 januari 2024 Leer navigeren met kaart en kompas zodat je tijdens jouw outdoor avonturen veilig en met zelfvertrouwen op pad kunt gaan.

Oktober 2024 De bronsttijd van de damherten is aangebroken. Luid brullend laten de mannen weten dat ze er zijn. Ze zijn klaar voor de strijd om de vrouwtjes. Een waar natuurspektakel!

30 maart 2024 

Ga mee wildplukken en leer hoe je eetbare planten kunt herkennen en gebruiken! Geur en smaakbeleving gegarandeerd!

Vrijdag  29 maart 2024 Workshop lepelsnijden! Van stam tot houten lepel, dat proces gaan we in deze workshop helemaal doorlopen.  Interesse in deze workshop? Stuur alvast een mail naar info@rewilder.nl. Klik op de groene knop voor meer informatie.

12 - 14 April 2024 Een weekend vol natuurbeleving in de prachtige Ardennen. Kampvuur, wildspotten, eetbare planten, hiken en nog veel meer! Klik op de groene knop voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Mischa van der Hout
een jaar geleden

In 2022 heb ik samen met Vince een trip naar Zweden, Tiveden georganiseerd. De samenwerking ging heel natuurlijk en was zeer prettig. Ook de invulling van 'zijn onderdelen' ging heel goed en lag op hoog niveau.
Vince heeft veel kennis van zowel bushcraft als ecologie en weet beide werelden mooi bij elkaar te brengen. Zijn uitleg en begeleiding gaat op een rustige en persoonlijke manier.
Gewoon een toipper! Ik zou het zeker aanraden om eens met Vince op pad te gaan, en ik kan zelf niet wachten om weer samen een trip naar Zweden te organiseren!